GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI


Nişantaşı Üniversitesi

Sanat ve Tasarım Fakültesi

Genel Bilgiler


Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün amacı gerek akademik gerekse sektörel tecrübesi zengin akademik kadromuz ile turizm sektörünün bir dalı olan yiyecek içecek alanında yer almak isteyen öğrenciler tarafından en çok tercih edilen bölümlerinden biri  olarak hem ulusal hem de uluslararası alanda faaliyet gösteren yiyecek içecek işletmelerinde istihdam edilen mezun sayısı en fazla olan bölüm olmak ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli akademik kadronun yetişmesine en yüksek oranda katkıda bulunmaktır. Bu doğrultuda öğrenci odaklı bir anlayışla öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini öncelik edinmek, akademik bilgi üretimi yapmak, sürekli kendini yenileyen ve bildiklerini sektöre uygulamalarla pekiştiren eğitim kadrosuna sahip olmak, milletimizin değerlerini yeni kuşaklara aktarırken onların birer dünya vatandaşı olarak da gelişimlerini sağlayan evrensel perspektifi kazandırmak, kurum içerisinde katılımcı süreçlerin hayata geçirildiği takım çalışmasının esas alındığı biz duygusunun baskın kılındığı bir kültür oluşturmak ve yiyecek sektörünün sorunlarına analitik yaklaşımla kalıcı çözümler üretmek temel prensiplerimiz arasında yer almaktadır.

Bölümler


Henüz değerlendiren olmadı.İlk değendiren siz olun.